Human design- De kleuren van verbinding Review.

03-01-2020

 

''Human Design, Door je design te maken krijg je een nog beter overzicht van jezelf.

Het is voor coaches een goede basis om (zelf) coaching nog beter in te zetten.''

 

''Ik herken me in het verhaal van de stem, van Ru Uru Ha,

Dit maakte ik o.a mee in 2017 Waarna ik onder de kleuren van verbinding als doorgever, de universele, individuele en maatschappelijke methodologie ''terug naar je kern'' vorm gaf.''

 

-Iris Ameenah.

Human Design is ontwikkeld door Ra Uru Hu,

Lees hier meer over hem :Ra Uru Hu | Jovian Archief

Deze website raad ik je als je Nederlands bent zo ie zo aan!

het is gemaakt door Nico Cost! Erg mooi in elkaar gezet!

Ook Nico Cost dragen wij een warm en verbonden hart toe!

Gebruik je design vooral als mogelijke aandachtspunten.

Het zegt niks over waar je geboren bent, welke levenslessen je dan wel of niet hebt gehad, en welke ontwikkelingen je daardoor wel of niet hebt gemaakt, welke delen zijn geblokkeerd of juist zijn vrijgemaakt.

 

Daarvoor mag je jezelf echt meer tijd gunnen en kun je gratis de methode Terug naar je kern downloaden.

De methodologie "Terug naar je kern" 

 

Het kan maar zo zijn dat jij jouw open vlakken al heel lang hebt ingevuld met een zuivere vorm van een levenswijze, waardoor je al van jongs af aan verbonden was met een goede invulling en dus bescherming van je open vlakken.

Ook het tegengestelde kan zo zijn, dan is het fijn om te weten welke vlakken open zijn.

Ook raad ik aan om vooral Zelf je kaart te bestuderen.

Want zo kom je alleen achter dingen die je daadwerkelijk mag begrijpen en krijg je geen zaken voor je kiezen waar je nog niet aan toe bent.

 

Laat je het toch door een ander lezen?

Zorg dan dat je voor jezelf een stappenplan maakt, het invullen van je design is misschien zo gedaan, maar je bewust worden kost gewoon wat tijd en energy,  met als doel dat je daarna tijd en energy overhoud en dit jou de goede richting in kan sturen.

Zorg  in elk geval ervoor dat dit wel iemand is die met jou persoonlijk rekening houd.

En zorg dat het iemand is die je niet overspoelt met informatie wat of teveel is, of als je al erg bewust bent, Te weinig waardoor je je gaat beperken.

 

Het is zeker een goede basis, en vanuit kennis vanuit de zuivere kern van alle hoofd geloven en leefwijzen, kan ik zeggen dat het zeker tot een nog betere bewust wording kan leiden, zelfs al doe je deze test wanneer je al erg veel zelfkennis hebt, Voor mij gaf het een stukje bevestiging in wat ik al wist, En in het contact met mijn kinderen, kan ik van hieruit toch weer wat beter rekening houden met hun als met mezelf en de energie uitwisseling, Ongeacht dat ik hun kwaliteiten al kon voelen en zien.

 

In mijn geval en het geval van mensen die wel bewustzijn, of het een aan ander aan levenslessen hebben meegemaakt, kan het wel veel gevarieerder zijn! Ook de uitleg van Triple split kan tot wat ik nu heb gevonden wel veel meer diepgang krijgen.

Er zijn mensen zoals ik die intern wel degelijk goed samenwerken. Dus de kennis die nu wordt gedeeld is voornamelijk de basis voor mensen die nog totaal niet bewust zijn, maar daarvoor kun je terecht bij iemand die het leuk vind om dit uit te leggen.

 

 

-''Voor mijzelf geld, dat ik kan intappen en kan aanvoelen of iets zuiver is, maar ook mijn kennis heb opgeschaald om dit te kunnen uitleggen met argumenten, Waarom dit dan zo is.

 

Daarvoor kan ik dus intappen op kennis en hoef ik bvb niet een heel boek te lezen. ik kan ook zo de onzuiverheden uit dingen halen. En ben me hoofdzakelijk meestal bewust van wanneer ik daarover wel of niet iets kan zeggen.''

 

-Iris Ameenah

''Ik herken me in het verhaal van de stem, van Ru Uru Ha, Dit maakte ik o.a mee in 2017 Waarna ik onder de kleuren van verbinding als doorgever, de universele, individuele en maatschappelijke methodologie ''terug naar je kern'' vorm gaf.''

Mede daarom heeft de kleuren van verbinding zich met het hart verbonden met Ra Uru Ha.

 

Mijn Design klopt volledig in wat ik al wist, maar toch erg fijn om het op deze manier nogmaals te mogen omarmen, nu met wat meer bewustzijn in wie ik ben naar mijn omgeving toe, ik beschouw het als een mooi kado voor mijn 33e verjaardag,

het mogen transformeren van eerder stagnerende energieën om mij heen vanuit mijn vermogen om hier te zijn.

Aho!

 

 

Heb je vragen over jou design? er zijn een tal van video online ook in het Nederlands.

Dit vind ik een hele mooie video welke ik heb gevonden op Youtube in het Nederlands.

Het is een video Martijn Meima ''Webinar Human Design - Jouw gebruiksaanwijzing''

We dragen Martijn Meima en Janet, een Warm en verbonden hart toe!