Terug naar je kern.

Hierbij geef ik de sleutel tot verbinding vrij, doe er je voordeel mee- Liefs <3

 

Vandaag is Zelfreflectie een Hot item, Ontzettend belangrijk!

Want het is het belangrijkste middel om evenwichtig te kunnen groeien tot een sprankelende persoonlijkheid.

ENGELS back to your core method | 80 downloads
109 downloads
Terug naar je kern methode | 96 downloads
127 downloads

Update: 5-2-2022 Opmaak verbetering.

Already over 2000 free downloads!

De Terug Naar Je Kern Methode
29 downloads

Inleiding.

Om Een gezonde zelfreflectie te ontwikkelen heb je hiervoor nodig dat je een basis hebt waarin een pure vorm van liefde en respect aanwezig is.

Meestal zijn je ouders hierin de eerst aangewezen personen, die vanuit hun leefwijze, en de situatie waar je opgroeit, jou het beste proberen mee te geven.

 

Vanzelfsprekend is dit echter niet, en neem dit wereldwijd.

en dat is dan ook de reden dat mensen vanuit de bron terug kunnen vallen op een zuivere leefwijzen/geloof, welke in de essentie allemaal gelijk zijn.

 

Ook al ligt de focus misschien niet op het zelfde punt.

Ze zijn gelijk omdat ze van oorsprong dezelfde kern waarden hebben:

 

Liefde en van daaruit Respect.

 

En dat kun je formuleren in de begrippen die op het eerste oog verschillend lijken, maar in waarden gelijk zijn, welke je nog terug vindt in de verscholen kernen van alle geloven en leefwijzen tot aan zuivere democratie.

 

Los van of men zich hier wel of niet aan houd tegenwoordig, het gaat er hier om dat het van oorsprong identiek is.

Het zijn woorden en geschriften, Leefwijzen.. waarmee een individu Zelfstandig in staat kan zijn om  vanuit het streven naar Zuiverheid, naar binnen te keren en een leven te leiden waarin het belangrijk is dat deze Zuiverheid behouden blijft.

 

Het is zonder meer duidelijk dat de maatschappij gecreëerd en gebaseerd op geld (geld is ook een creatie, waar zelfs de klok omheen draait) hier een splijting in heeft aangebracht, en het duidelijk dat dit OVERAL in elk geloof of leefwijze tot aan de zuiver democratie zich heeft voorgedaan..   zich ver heeft verwijderd van deze mogelijkheid.

 

Omdat deze maatschappij Mensen dwingt te hard werken,

De oorzaak is in eerste instantie dat er bovenaan de geldmaatschappij mensen over de rug van andere mensen geld verdienen, en dit gedrag nemen mensen die ver van hun eigen kern zijn verwijderd onbewust over.. Voor te weinig geld, en nog minder werkelijke tijd. Individuen houden geen tijd  meer over voor hun eigen bestaan. Er is geen Eigen tijd, laat staan tijd voor een zielsbeleving.

 

Wanneer men wakker schrikt beseffen mensen dat ze in een waas hebben geleefd. 

 

En de tweede shock is dat ze vaak ook niet terug kunnen vallen op hun leefgemeenschap die ook vaak geïndividualiseerd is geraakt.. en onbewust ver van het streven naar zuiverheid staan.. 

 

Een simpele test volstaat: dat ze niet zelf na streven wat ze geloven: dat wat vanuit de kernwaarden iedereen verbind, waar elke leefgemeenschap op bouwt en dat zijn de kerneigenschappen, wanneer deze niet in tact zijn, en niet meer worden Nagestreefd, dan weet je dat wat je ziet enkel voor de vorm is zonder ware inhoud. 

 

Het is daarom tijd geworden om elkaar de hand te geven en deze kernwaarden te eren en de verschillen te vieren,

verschillen net als de kleuren van de regenboog..

zij aan zij samen 1! een empowerment aan kracht in verbinding.

 

Door middel van ''Terug naar je kern'' wilt de kleuren van verbinding hierin bijdragen. Het is bedoelt ter verschaffing van inzicht.

In persoonlijke als maatschappelijke issue's.

Begrip creeert de mogelijkheid om ermee om te gaan.

Ruimte voor compassie, vanuit compassie kan je vergeven, met je levenslessen als stapstenen leren leven. stap voor stap groeien naar je streven.. wie jij wilt worden vanuit je zielsleven.

 

Van daaruit kan er ALTIJD gehealt worden wat gehealt mag worden.. de weg naar binnen vrijgemaakt van obstakels.. van waaruit de stromende connectie tussen jou en de bron weer gemaakt mag worden..

Van waaruit je mag ontvangen, creëren wat in je empowerment ligt..

voor jezelf, en vandaar uit voor de ander waarmee je de maatschappij meeneemt in een nieuw verbonden tijdperk!

Druk voor link of groter maken

op het plaatje.

Verder naar de methode.

De ''manier/methode'' is in eerste instantie bedoeld voor mensen die daar zelfstandig mee overweg kunnen.

Dit kun je voor jezelf bepalen.

Het is aan te raden het zo ie zo te proberen, Anders is het mogelijk om de coaches op deze website te benaderen. Dit zijn Zelfstandige coaches welke de methode hebben begrepen en naast of in combinatie met hun eigen specialiteit je hierin kunnen begeleiden.

 

In elk geval is het van belang dat je de methode goed doorleest, en voor jezelf de tijd ook neemt om dit daadwerkelijk te doen.

 

Het is een cadeautje voor jezelf, in de vorm van jezelf leren kennen, vandaar uit te leren wie je bent, hoe je vanuit je kernkracht jezelf healt, en je doelen gaat behalen in je leven.

 

Neem dus de tijd om dit zorgvuldig te doen. 

Het is jou process, je kunt terug gaan tot je kindertijd, en vervolgens ook per issue de methode doorlopen. hulp van een directe naaste, die jou helpen met je kerneigenschappen in te vullen waar je je niet van bewust bent kan erg effectief zijn.

 

Vanaf dat je het blad met je kern eigenschappen hebt ingevuld: gereactiveerd, hang je deze op een plek waar je het veelvuldig kunt zien en waar je er dagelijks even bij stil staat, tot je het volledig omarmt hebt.

 

Als eerst plaats ik de mogelijkheid voor het ontvangen,

van de Universele ''Terug naar je kern'' methode. 

 

Veel succes!